Communicatie software Groen, Grond en Infra

IHI 80VX binnendraaier voor De Groot & Schagen uit Sliedrecht

Publicatiedatum: 25-06-2009 12:47
De Groot & Schagen B.V. uit Sliedrecht heeft onlangs, een nieuwe IHI 80VX binnendraaier in ontvangst genomen. Deze 8,0 ton wegende rupsgraafmachine is onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel met lasthaak, slangbreukbeveiliging, sorteerfunctie inclusief maaikorffunctie, kruisbediening en knijperleidingen.
Tevens is deze compacte binnendraaier uitgerust met een verlengarm van 1,4 meter waar een BTN L300 maaikorf aan is gemonteerd. De extra werkverlichting, luxe stoel, extra bakken en een W2 startonderbreker maken van deze 80VX een zeer complete machine. De IHI 80VX heeft een moderne motor voldoet aan de EU-norm Tier IV en heeft met een motorvermogen van circa 59 pk en een opbreekkracht van 43,7 kN. De variabele pompopbrengst zorgt voor veel kracht en souplesse.

De Groot & Schagen voert in opdracht van (bouw)bedrijven, projectontwikkelaars, woningcorporaties en gemeentelijke overheden een breed scala aan werkzaamheden uit. Grondwerken, bestrating, rioleringen, onderhoud en groenvoorziening, sloopwerken en bodemsanering.

www.degrootschagen.nl