Communicatie software Groen, Grond en Infra

Hitachi ZX350LC-3 met 18 meter Long Reach voor Niek Konijn

Publicatiedatum: 12-11-2009 09:30
Recent is er een nieuwe Hitachi ZX350LC-3 longfront rupsgraafmachine in gebruik genomen bij Loon- & Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. uit Wijdewormer. De machine is geleverd door “de buren” Konijn Bouwmachines B.V.
long front rupskraanlong front rupskraan

De Hitachi ZX350LC-3 is uitgerust met een 18 meter longfront, in samenwerking met BECO-Vianen ontwikkeld en opgebouwd. Voorts is de machine uitgerust met alle hydraulische functies, overdruk en beveiligingen die tegenwoordig vereist zijn, als extra noviteit is opgebouwd het allernieuwste GPS systeem van Trimble, de Trimble GCS600 HEX 3D, een systeem wat 3 dimensionaal en onderwater probleemloos op de millimeter kan werken. Ook de bijbehorende kantelbak is van een sensor voorzien, zodat deze optimaal ingezet kan worden.

Door de toenemende vraag van de klanten, die steeds meer de werken digitaal aanleveren, kan met deze machine hierop probleemloos worden ingespeeld en de klant kan naar tevredenheid bediend worden met deze nieuwe machine.

www.konijn.com

Hitachi ZX350LC-3 met 18 meter Long Reach  en GPS voor Niek Konijn uit WijdewormerHitachi ZX350LC-3 met 18 meter Long Reach en GPS voor Niek Konijn uit Wijdewormer