Communicatie software Groen, Grond en Infra

Terex TW150 mobiele graafmachine voor Scholman uit Montfoort

Publicatiedatum: 26-01-2010 10:25
Loon- & Verhuurbedrijf G. Scholman & Zn. uit Montfoort heeft onlangs een nieuwe en zeer complete Terex TW150 mobiele kraan in gebruik genomen. Deze 15,7 ton wegende mobiele graafmachine, opgebouwd en geleverd door Barend Kemp B.V.
Terex by Barend KempTerex by Barend Kemp

Daarnaast is de machine af fabriek uitgevoerd met een hydraulische verstelbare giek, een sloop/sorteerfunctie, een achteruitrijdcamera met kleurendisplay en een brandstof vulpomp.

De opties, zoals Trelleborg banden, extra LED-werkverlichting, trekhaak, dansonderdrukking en spatborden met daartussen de op maat gemaakte kettingkisten zijn door de montageafdeling in de Meern aangebracht. De bedrijfsbelettering is verzorgd door de reclamestudio van Barend Kemp.

De TW150 in de nieuwste kleurstelling heeft een vermogen van circa 129 pk, is 260 cm breed en heeft een bakkracht van 130 kN. Recent is de TW-serie door TEREX flink onder handen genomen. Af fabriek is de ondersteunende kleur (folie) in elke gewenste RAL kleur te verkrijgen. In dit geval oranje.
De TW150 voldoet nu aan alle eisen die een moderne machinist aan een dergelijke machine stelt.

www.barendkemp.nl

Terex TW150 mobiele graafmachine voor Loon- & Verhuurbedrijf Scholman uit MontfoortTerex TW150 mobiele graafmachine voor Loon- & Verhuurbedrijf Scholman uit Montfoort