Communicatie software Groen, Grond en Infra

ETEC 806-II R compact minigraver voor Jongeneel uit Oud Alblas

Publicatiedatum: 08-03-2010 11:15
Werktuigenverhuur firma Jongeneel uit Oud Alblas heeft uit handen van Henk van Vliet, Directeur bij ETEC Grondverzetmachines, een ETEC 806-II R compact draaier in ontvangst genomen. Deze ca. 6 tons binnendraaier voldoet aan de nieuwste milieu eisen, een motor van 51 Pk Tier III. Een bakkracht van 29,5 KN.
6 tons binnendraaier6 tons binnendraaier

Door zijn prima ergonomische indeling heeft deze compactdraaier een prima zitpositie. De midigarver is door van vliet voorzien van sloop/ sorteer functie, Elektrisch omschakelbaren knijper functie, monogiek en lepelsteel aangepast, Tuv keuring, extra werkverlichting, W2 beveiliging, GPS tracktrace, hydraulische snelwissel “Pladdet” met bredebak en twee smalle bakken van BECO. De met bedrijfsbelettering en in kleur gespoten machine is een prima aanvulling voor de Fa. Jongeneel

Fa. Jongeneel is een familiebedrijf wat in 1963 is opgericht en richt zicht op het verhuren van hydraulische machines (inclusief gekwalificeerde machinisten) voor onder andere grondverzet, graafwerkzaamheden, machinaal straten en slootonderhoud. Door de aard van de werkzaamheden wordt vereist dat de werknemers een grote mate van deskundigheid, stressbestendigheid, flexibiliteit, ervaring, betrouwbaarheid en kwaliteit beheersen.

Het Personeelsbeleid is gericht op langdurige dienstverbanden en een goede sfeer. Vakkennis staat voorop. De machinisten dienen zoveel mogelijk alle voorkomende handelingen met de machines te kunnen uitvoeren. Ook worden de wensen van de uitvoerders c.q. opdrachtgevers zoveel mogelijk gehonoreerd.

www.Jongeneelwerktuigenverhuur.nl

ETEC 806-II R compact midigraver voor Werktuigenverhuur firma Jongeneel uit Oud AlblasETEC 806-II R compact midigraver voor Werktuigenverhuur firma Jongeneel uit Oud Alblas