Communicatie software Groen, Grond en Infra

IHI 38N minigraver voor Blommesteijn uit Zevenhoven

Publicatiedatum: 25-03-2010 08:15
Loon- en verhuurbedrijf Blommesteijn B.V. uit Zevenhoven heeft onlangs bij Barend Kemp in De Meern een nieuwe IHI 38N minigraafmachine in ontvangst genomen.
IHI minigraafmachineIHI minigraafmachine

Deze 3,65 ton wegende rupsminigraver is onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel met lasthaak, slangbreukbeveiliging, rotatiefunctie, bovenuitlaat, gereedschapkist onder de motorkap en extra werkverlichting. Tevens is deze machine afgeleverd met drie bakken van Pladdet en door de reclameafdeling van Kemp voorzien van belettering.

De derde generatie van dit type voldoet aan alle eisen die een moderne machinist aan een graafmachine in deze gewichtsklasse kan stellen. Met een motor volgens de TIER III specificaties, een vermogen van 27,3 pk en een opbreekkracht van 26,5 kN is deze machine een prima uitbreiding voor Blommesteijn. Verder kenmerkt deze machine zich door zijn moderne uitstraling, een zuinige motor, een ruime en ergonomisch verantwoorde cabine, veel kracht en souplesse door een variabele pompopbrengst en de proportionele besturing van de extra hydraulische functie van 0 tot 63,1 ltr. De 38N heeft een eenvoudig demontabele cabine wat het werken zonder cabine mogelijk maakt. Sloop- en renovatiewerkzaamheden in gebouwen zijn veel voorkomende werkzaamheden voor de firma Blommesteijn, naast het gebruikelijke grondverzet en het agrarische loonwerk.

www.blommesteijn.nl

IHI 38N minigraver voor Loon- en verhuurbedrijf Blommesteijn B.V. uit ZevenhovenIHI 38N minigraver voor Loon- en verhuurbedrijf Blommesteijn B.V. uit Zevenhoven