Communicatie software Groen, Grond en Infra

Cramaro Benelux breid assortiment afdeksystemen uit

Publicatiedatum: 30-03-2010 08:35
Cramaro Benelux uit Koudekerk aan den Rijn, heeft onlangs haar productgamma afdeksystemen voor de landbouw en het grondverzet verder uitgebreid. Naast het welbekende Cabriole’ systeem dat werkt met een over stalen bogen gespannen P.V.C. doek, heeft het bedrijf nu ook haar Flip Tarp systeem toegepast op onder andere gronddumpers.
Afdeksysteem dumperAfdeksysteem dumper

Dit systeem werkt met twee sterke armen die een P.V.C. gaasnet over de lading trekken. Deze armen zijn voorzien van een sterke veer waardoor ze continu de laadbak willen afdekken. Om het systeem te openen wordt het doek aan de voorzijde van de bak opgerold. Dit gebeurt handmatig of tegen meerprijs hydraulisch via een dubbelwerkend ventiel van de trekker. Met dit systeem kunnen hoge koppen makkelijk afgedekt worden. Ook is de rand van de laadbak tijdens het laden vrij van obstakels. Ideaal voor montage op gronddumpers, silagewagens en landbouwkiepers.

www.ljdewilde.nl

Afdeksysteem op Beco kipper van De Wilde Infra & Cultuurtechniek B.V. uit Vijfhuizen (nh)Afdeksysteem op Beco kipper van De Wilde Infra & Cultuurtechniek B.V. uit Vijfhuizen (nh)