Communicatie software Groen, Grond en Infra

70 jarig jubileum Rasenberg Wagenberg groots gevierd

Publicatiedatum: 22-04-2010 17:15
Op 3 april jl. kleurde Wagenberg geel. Rasenberg Wagenberg vierde namelijk haar 70 jarige bestaan met een open dag. Bezoekers konden hier kennis maken met zowel de mens achter als het materieel van het bedrijf.

 

 

 

Rasenberg is 70 jaar geleden begonnen als loonbedrijf in de regio en inmiddels uitgegroeid tot een allround bedrijf. Zo voert het bedrijf loonwerk, grondverzet en transportwerkzaamheden uit. Verder neemt het bedrijf tegenwoordig ook werken aan.
Het jubileum was aanleiding voor het bedrijf om een open dag te organiseren, waar bestaande en nieuwe relaties met de mogelijkheden van het bedrijf kennis konden maken. De open dag is zeer goed bezocht met ongeveer 1600 bezoekers. 

Er werden demonstraties gehouden met machinaal bestraten,  mobiele kraan met GPS en grond zeven. Het was een hele mooie dag behalve het weer. Tot nu toe is er al ruim € 12000,- aan donaties ontvangen voor de KWF kankerbestrijding.

Entreeding.com wenst Rasenberg hierbij nogmaals proficiat met het 70 jarig bestaan en bedankt iedereen namens Rasenberg voor uw komst.