Communicatie software Groen, Grond en Infra

IHI 38N minigraver voor Hogendoorn uit Ouderkerk

Publicatiedatum: 18-05-2010 14:15
Arie Hogendoorn Grondverzet B.V. uit Ouderkerk aan den IJssel, heeft onlangs een nieuwe IHI 38N minigraafmachine in ontvangst genomen. Deze 3,65 ton wegende minigraafmachine is onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel met lasthaak, lange lepelsteel, extra werkverlichting en een opbergkist onder de motorkap
Arie HogendoornArie Hogendoorn

Tevens is deze machine afgeleverd met drie bakken. De derde generatie van dit type voldoet aan alle eisen die een moderne machinist aan een graafmachine in deze gewichtsklasse kan stellen. Met een motor volgens de TIER III specificaties, een vermogen van 27,3 pk en een opbreekkracht van 26,5 kN is deze machine een prima aanvulling voor Hogendoorn. Verder kenmerkt deze machine zich door zijn moderne uitstraling, een zuinige motor, een ruime en ergonomisch verantwoorde cabine, veel kracht en souplesse door een variabele pompopbrengst en de extra hydraulische functie (63,1 ltr.).

Arie Hogendoorn bestaat al ­­­­­meer dan vijfentwintig jaar en heeft in deze periode een goede naam opgebouwd in de grondverzetsector. Naast dit grondverzet heeft Hogendoorn ook een groeiend specialisme in het heien van houten en stalen funderingspalen.

www.hogendoornbv.nl

IHI 38N minigraver voor Hogendoorn uit OuderkerkIHI 38N minigraver voor Hogendoorn uit Ouderkerk