Communicatie software Groen, Grond en Infra

Topcon presenteert zich zeer uitgebreid op TKD 2010

Publicatiedatum: 02-06-2010 09:50
Op de komende Technische Kontaktdagen te Barneveld zal Topcon uitgebreid aanwezig zijn: allereerst op een groot kavel buiten met diverse “live” demo’s met haar machinebesturingen en GPS systemen.

Daarnaast ook in de grote tent met een binnenstand, waar met name telematics toepassingen laten zien, zoals Pavelog voor asfaltspreiders en het geavanceerde Tierra track & trace systeem. Met Tierra kunt u binnen in de tent de machines buiten volgen en vele machinegegevens op uw scherm krijgen.

Buiten ligt het accent op het revolutionaire 3D-MC2 systeem, waarmee het mogelijk is met een bulldozer 2x zo snel en 2x zo vlak op de automaat af te werken.

Verder worden alle graafmachinesystemen gedemonstreerd en draait er een wiellader op 3D-GPS. Tenslotte kunt u live testen met onze GPS/GLONASS ontvangers, waaronder het zeer compacte GRS-1 systeem en de Robotics Total stations.

Kom zelf kijken en testen in Barneveld! U bent van harte welkom op kavel 30 van Topcon  en bij de Topcon-RoadWare stand binnen in de tent.