Communicatie software Groen, Grond en Infra

Nu ook groen en GWW personeel van Globen in Brabant

Publicatiedatum: 17-08-2010 10:00
Grondwerkers, stratenmakers, machinisten, hoveniers, boomverzorgers of groenwerkers: Bij Globen Personeelsdiensten kunnen ze allemaal direct aan de slag. De nieuwe vestiging in Rosmalen werkt met flexibele vakkrachten. “Wij zoeken vaklui die nog trots zijn op hun werk”, aldus Ronald Duits, directeur van Globen.
Globen in BrabantGloben in Brabant

Globen Personeelsdiensten levert vanaf 2006 vakmensen binnen specialistische sectoren als groenvoorziening, grond-, weg en waterbouw, productie, bouw en sloop. Vanuit het hoofdkantoor in Apeldoorn worden al jaren Gelderland, Overijssel en Utrecht bestreken. Vanwege toenemende vraag echter uit Brabant, was het nu wenselijk om ook daar een vestiging te hebben. Rosmalen bleek hier een slimme locatie: “Dicht bij onze klanten en werknemers in de omgeving van ’s Hertogenbosch en geografisch gezien perfect om ook andere steden en regio’s in de provincie te kunnen bedienen”, aldus Duits.

Globen staat garant voor kwalitatief hoogwaardig personeel. Het bedrijf is onder andere VCU en NEN4400-1 gecertificeerd wat feitelijk betekent dat de onderneming de administratie op orde heeft en loonheffing en omzetbelasting op tijd afdraagt en zekerheid geeft met betrekking tot de veiligheid en gezondheid van haar medewerkers. Daarnaast is Globen een erkend leerbedrijf voor leerling-werknemers die werken en leren in een BBL-opleiding, wat naast een mooie werkervaring vaak ook toekomstperspectief inhoudt bij de opdrachtgevers.

Vakkrachten zijn snel inzetbaar, voor korte of langere tijd, dat wisselt sterk. Wie ’s morgens vroeg belt, heeft doorgaans dezelfde dag een flexwerker aan het werk. Duits:”onze opdrachtgevers weten wat ze aan ons hebben als flexibele personeelsorganisatie”.

www.personeelvannu.nl

Ronald Duits (directeur/oprichter) en Remco Schaminée (vestigingsmanager Rosmalen)Ronald Duits (directeur/oprichter) en Remco Schaminée (vestigingsmanager Rosmalen)