Communicatie software Groen, Grond en Infra

2 Weedsteam machines voor Berdi uit Nagele

Publicatiedatum: 23-08-2010 09:25
Het cultuurtechnisch aannemingsbedrijf Berdi beschikt sinds kort over 2 Weedsteam machines. De Weedsteam machine is een nieuw concept om onkruid te bestrijden op verhardingen.
Carraro WeedsteamCarraro Weedsteam

Door een unieke combinatie van infrarood, stoom en hete lucht toe te dienen wordt het onkruid op verhardingen met succes bestreden. Een groot voordeel van de machine ten opzichte de reguliere heet watertechnieken is het lage waterverbruik, en het verwarmen geschiedt door middel van gas in plaats van gasolie. Hierdoor is deze nieuwe methode van Berdi kostenefficiënt, milieuvriendelijk en productieverhogend. De Weedsteam is een welkome aanvulling in het machine park van het cultuurtechnisch aannemingsbedrijf. Met name de schone verbranding en de hoge capaciteit spreken Berdi eigenaren Dirk en Rienk Bernhard aan, het geen past in het duurzaam maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De Berdi bedrijven houden zich bezig met aanleg en onderhoud groenvoorzieninegen, onkruidbeheersing grondwerken, natte natuurbouw, reiniging en met de aanleg en onderhoud van sportvelden.

www.berdi.nl

Thermische onkruidbeheersing op verhardingen, een primeur voor de Berdi bedrijvenThermische onkruidbeheersing op verhardingen, een primeur voor de Berdi bedrijven