Communicatie software Groen, Grond en Infra

3 Kubota minigravers voor Heijmans

Publicatiedatum: 20-12-2010 10:50
Voor Heijmans Infra Techniek heeft Heijmans Materieel Beheer 3 Kubota minigravers gekocht van Meerman Vlaardingen. De drie machines worden op dit ogenblik op diverse locaties in het land ingezet.
3 Kubota minigravers3 Kubota minigravers

De Kubota KX41-3V, KX61-3 en U50-3 waren al enige tijd in gebruik bij Heijmans Infra Techniek, maar Heijmans Materieel Beheer vond de tijd nu rijp om de machines te investeren. Ze zijn in de spuiterij van Heijmans Materieel Beheer in de Heijmans kleuren gespoten en klaargemaakt voor nog vele jaren inzet.

Een van Nederlands grootste aannemers Heijmans en Kubota importeur Meerman Vlaardingen hebben al vele jaren een goede relatie. Meerdere Kubota minigravers hebben hun weg gevonden naar de verschillende vestigingen.

De 3 machines worden door drie zeer ervaren werknemers van Heijmans bediend. De drie heren zijn zeer te spreken over hun materieel, zeker nu ze in huisstijl zijn gespoten.

www.meerman.nl

Kubota KX41-3V, KX61-3 en U50-3 voor Heijmans Materieel BeheerKubota KX41-3V, KX61-3 en U50-3 voor Heijmans Materieel Beheer