Communicatie software Groen, Grond en Infra

Open Dagen Ahlmann 12 en 13 februari

Publicatiedatum: 21-01-2011 09:45
Op zaterdag 12 en zondag 13 februari a.s. houdt Ahlmann Nederland Open Dagen op het bedrijf aan de Onderwaard 11 te Ammerzoden. U bent - samen met uw gezin - van harte welkom!
Ahlmann en Mecalac Ahlmann en Mecalac

Very Important Products
Ahlmann en Mecalac leveren machines die onmisbaar zijn in de moderne aannemerij, in het grondverzet, bij straatmaken, in loonwerk en in de industrie. Tijdens de Open Dagen zullen de recent geïntroduceerde Ahlmann zwenklader AZ 75 en AZ 95 aan het grote publiek worden getoond. Ook de Mecalac 8MCR midigraafmachine zal prominent aanwezig zijn. Daarnaast zijn er nog diverse andere Ahlmann knik- en zwenkladers en Mecalac multigrondverzet- en hydraulische graafmachines met een grote diversiteit aan uitrustingsstukken te zien. Uiteraard vinden er doorlopend demonstraties plaats met de diverse machines.

Very Important People
Kopers en gebruikers van deze machines zijn de V.I.P.'s voor Ahlmann Nederland en worden daarom - samen met hun gezin - van harte uitgenodigd het bedrijf in Ammerzoden te bezoeken.

Entreeding.com (ICT toepassingen voor de GWW en webdesign) en OBN (brancheorganisatie voor bestratingsbedrijven) hebben een stand waar de bezoeker zich kan laten informeren over wat zij u te bieden hebben.

Openingstijden:
Zaterdag 12 en zondag 13 februari a.s. van 10.00 tot 17.00 uur.

Bezoekers kunnen - in een ontspannen sfeer - kennis maken met het Ahlmann en Mecalac programma.

www.ahlmann.nl

Ahlmann Nederland houdt Open Dagen op 12 en 13 februari  Ahlmann Nederland houdt Open Dagen op 12 en 13 februari