Communicatie software Groen, Grond en Infra

Komatsu PC 210 LC-8 voor Co Bos uit Werkhoven

Publicatiedatum: 03-03-2011 10:05
Bij het bedrijf Co Bos v.o.f. is wederom een Komatsu afgeleverd. Deze keer was het een jong gebruikte 21 tons rupskraan: een Komatsu PC 210 LC-8. Deze had slechts 700 uur gedraaid, dus Bos kan nog jaren werken met deze krachtige en fijn werkende kraan.
Komatsu rupskraanKomatsu rupskraan

De PC 210 LC-8 is echt een succesnummer van Komatsu en niet zonder reden: hij is sterk, werkt precies en is uitgerust om alle taken van de machinist op een efficiënte manier uit te voeren. Of het nu gaat om grote of kleine werkzaamheden zoals het verladen van zand of grind, het maken van greppels, het uitgraven van bouwputten: met het originele hydraulische systeem van Komatsu heeft men altijd maximale productiviteit en controle over de uitrusting.

Co Bos is een gemechaniseerd loonbedrijf met activiteiten in zowel de agrarische, civieltechnische cultuurtechnische sector maar ook in de wegenbouw. Voorbeelden van deze werkzaamheden zijn de aanleg van wegen, trottoirs en bedrijventerreinen maar ook het bouwrijp maken van locaties en het slopen van gebouwen.

www.coboswerkhoven.nl
www.verhoevenbv.com

Komatsu PC 210 LC-8 rupsgraafmachine voor Co Bos v.o.f. uit WerkhovenKomatsu PC 210 LC-8 rupsgraafmachine voor Co Bos v.o.f. uit Werkhoven