Communicatie software Groen, Grond en Infra

Topcon Introductiedagen machinebesturingen

Publicatiedatum: 02-05-2011 07:40
Op Bouw & Infra park te Harderwijk organiseert Topcon op dinsdag 31 mei en woensdag 1 juni 2011 unieke demodagen specifiek gericht op beginnende gebruikers van GPS systemen op grondverzet machines.

De onderwerpen die in vier workshops aan de orde komen zijn: de theorie van GPS plaatsbepaling, de verschillende systeem mogelijkheden, de consequenties van 3D machine besturing voor uw bedrijfsvoering en hoe deze investeringen terug te verdienen.

De presentaties worden gegeven door externe gebruikers en ervaring deskundigen die u optimaal kunnen informeren over de voordelen van 3D-machine besturing. Op het buitenterrein kan de theorie in praktijk worden bekeken. Er draaien daar ondermeer bulldozers, wielladers en kranen.

Deze introductiedagen vinden plaats van 08.30 uur tot 14.00 uur op het terrein van Bouw & Infra park te Harderwijk. Alle grondverzet bedrijven die de stap naar 3D-GPS nog niet hebben gezet worden van harte uitgenodigd om een van deze dagen te beleven.

www.topconroadshow.nl
www.topconsokkia.nl

Introductiedag machinebesturingen op Bouw & Infra park te HarderwijkIntroductiedag machinebesturingen op Bouw & Infra park te Harderwijk