Communicatie software Groen, Grond en Infra

MAN TGS voor 65 jarig Brouwer uit Genemuiden

Publicatiedatum: 29-09-2011 09:00
65 Jaar geleden startte Tiem Brouwer, het Transportbedrijf, dit was met een Citroën vrachtwagen, en bestond het transportwerk uit het vervoer van personen naar de flevopolders, het vervoer van kolen, vee naar diverse veemarkten, meel naar de plaatselijke bakkers, enz.
 MAN TGS 6x4-4 MAN TGS 6x4-4

In die tijd werd niet nagedacht over uitstoot van rook en roetdeeltjes, en veiligheid was iets wat je zelf deed. Nu 65 jaar later is een nieuwe MAN TGS 6x4-4, aan het wagenpark toegevoegd, deze vrachtauto is voorzien van een euro 5 EEV motor, deze motor heeft minder uitstoot van rook en roetdeeltjes, dus milieu vriendelijk.

De auto is geleverd door Roordink bedrijfswagens Zwolle, de opbouw is verzorgd door P. Ruizeveld BV uit s’Gravendeel en HSE te Vaasen, deze bedrijven bouwden op de auto een kipper met afdekkleppen en een Palfinger epsilon kraan.

En speciaal voor het 65-jarig bestaan van T. Brouwer, zijn op de voorkant van de auto twee speciaal paint afbeeldingen aangebracht van Tiem Brouwer met zijn eerste vrachtauto, Tiem heeft zelf de afbeeldingen onthuld, ook is de het nieuwe logo van T. Brouwer op de auto te zien, de nieuwe vrachtauto is bij het bedrijf afgeleverd door een van de chauffeurs, die als een van de eerste in loondienst kwam bij T. Brouwer, Jan Beens ezn. En natuurlijk de trotse bestuurder van de nieuwe MAN Jos Kolk.

Ook kunnen we uw melden dat wij, op korte termijn nog een MAN vrachtauto toevoegen aan ons wagenpark, deze auto is afkomstig van een jarenlange goede opdrachtgever van T. Brouwer, deze auto is voorzien van een laad/loskraan, driezijdige container installatie, en een dieplader met een laadvermogen van 34 ton.

www.tbrouwerbv.nl
www.genemuidenactueel.nl/nieuws/a/11293/c/1/t/65-jaar

Twee speciaal aangebrachte paint afbeeldingen van Tiem Brouwer met zijn eerste vrachtautoTwee speciaal aangebrachte paint afbeeldingen van Tiem Brouwer met zijn eerste vrachtauto