Communicatie software Groen, Grond en Infra

Gebr. Coremans uit Breda

Publicatiedatum: 03-10-2008 09:30
Rasenberg vindt match bij Coremans GWW date snel gevonden via entreeding.com Het is spitsuur met het asfaltvernieuwen bij Zevenbergen. De piek zit in de laatste drie werkdagen van de week. Eigenlijk heeft Rasenberg Wagenberg met spoed een extra kippertrailer nodig. Een blik op entreeding.com en ze zijn er uit. Gebr. Coremans uit Breda heeft een kippertrailer beschikbaar. De date is snel gemaakt.

“Zo gaat het inderdaad”, legt Cees Rasenberg van Loon- grondverzet-aannemings en transportbedrijf Rasenberg uit Wagenberg uit. “Je zoekt materieel en mensen of hebt ze juist over. Meldt het op entreeding.com en voor je het weet heb je beet.” Planner Fons Stevens knikt ter bevestiging. “Vorige week nog zocht ik een zoab-cleaner voor een spoedklus. Zoiets heb je zelf niet in huis. Via de site van entreeding.com hebben we hem vrijwel direct gevonden en konden we verder met deze opdracht.”

Veel minder rondbellen
De kippertrailer, een MAN met ATM trailer, die Rasenberg zocht is afkomstig van Gebr. Coremans Grondwerken BV Breda, een GWW-specialist met meer dan 100 eenheden afgestemd op graafwerkzaamheden en transport.

“Zodra er bij ons materieel vrij komt meld ik ze als ‘beschikbaar’ op entreeding.com.”, vertelt directeur / planner Peter Caron van Gebr. Coremans. “Via de site hebben we reeds diverse wagens en machines aan o.a. Rasenberg verhuurd. Vorige week nog een 10x8 en momenteel ook nog een rupskraan voor een werk van Rasenberg in Roosendaal.”

Beide partijen zijn actieve entreeding.com gebruikers. De een vooral om in te lenen, de ander juist om aan te bieden, al kan het ook precies andersom gaan. “Groot voordeel is dat je niet meer je bestaande ‘kringetje’ hoeft rond te bellen om succes te hebben”, vervolgt Fons Stevens. Het is allemaal veel overzichtelijker geworden. De tijdswinst is echt aanzienlijk. We hebben het lidmaatschap er zo uit.”
 
Entreeding.com is hèt hulpmiddel om de inzet van materieel, personeel en grondstoffen binnen de Grondverzet, Weg- en Waterbouw te optimaliseren. Daar waar men normaal gesproken vele telefoontjes moet plegen voor het gewenste resultaat, beschikt men nu over een ‘digitaal marktplein’ waar men direct een overzicht heeft van beschikbare en gevraagde machines, personeel en grondstoffen. Verder heeft elk deelnemend bedrijf een beknopte website met een overzicht van al het materieel en diensten inclusief foto’s en eigenschappen.


Peter Caron: “Het overzicht bij het aanbieden en het zoeken op entreeding.com is ongekend groot”Peter Caron: “Het overzicht bij het aanbieden en het zoeken op entreeding.com is ongekend groot”