Communicatie software Groen, Grond en Infra

Powerscreen Chieftain 2100 voor Baetsen uit Son

Publicatiedatum: 12-10-2011 09:05
Marijs Reyclingtechniek, dochteronderneming van de Van der Spek Groep uit Vianen, heeft onlangs een nieuwe Powerscreen Chieftain 2100 afgeleverd bij de Baetsen Groep uit Veldhoven.
3 deks rupsmobiele zeefmachine3 deks rupsmobiele zeefmachine

De visie en uitdaging van Baetsen Recycling is nieuw leven creëren van oude materialen. Waarom materialen verspillen als ze nog hergebruikt kunnen worden? Veel materialen zijn geschikt voor hergebruik daarom zijn ze zeer actief op het gebied van zoeken naar nieuwe innovatieve duurzame producten en processen die deze kunnen produceren. Met deze gedachte heeft de Baetsen groep geïnvesteerd in een nieuwe in bedrijfskleur gespoten Powerscreen Chieftain 2100X. Deze drie deks rupsmobiele zeefmachine is opgenomen in de materieelvloot van de Baetsen groep om hoogwaardige betongranulaten te produceren die onder andere gebruikt worden in GWW projecten en als toeslagmaterieel in betonmortel.

Baetsen Recycling beschikt over een puinverwerkingsinstallatie die op diverse eigen locaties in staat is vele soorten puin en asfalt te verwerken tot granulaten in diverse afmetingen en gecertificeerde kwaliteiten. De Baetsen groep heeft ondertussen de eerste contracten afgesloten voor het leveren van grote hoeveelheden betongranulaten in verschillende fracties aan diverse betonproducenten en is hiermee een pionier in het leveren van betongranulaten zonder ze zelf te gebruiken in een eigen centrale. Naast de puinrecycling en het produceren van betongranulaten heeft de Baetsen groep nog diverse takken waar ze een grote speler mee op de Nederlandse markt zijn.

Baetsen Recycling beschikt o.a. over twee van Europa's modernste afvalsorteerinstallaties, waarin bouw- en sloopafval en bedrijfsafval verwerkt worden tot tientallen herbruikbare deelstromen. De afvalhoutbreeklijn zorgt ervoor dat afvalhout verwerken tot een hoogwaardige grondstof voor de spaanplaatindustrie en opwekking van stroom.

Voor het aan- en afvoeren van de afvalstromen en geproduceerde deelstromen heeft Baetsen vele tientallen eigen vrachtwagens op de weg zitten.
Daarbij heeft De Baetsen groep jarenlange ervaring met de verhuur van mobiele hijskranen. Met hun jonge kranenpark zijn de deskundige- en gemotiveerde machinisten dagelijks onderweg vanuit de vestigingen in Veldhoven en Echt. Hierbij bedienen ze klanten in geheel Brabant en Limburg. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd op het gebied van machineverplaatsingen en unit projecten.

www.baetsen.com

Powerscreen Chieftain 2100 voor Baetsen uit SonPowerscreen Chieftain 2100 voor Baetsen uit Son