Communicatie software Groen, Grond en Infra

Van Zanten neemt activiteiten over van Overslagbedrijf Haeck

Publicatiedatum: 07-03-2012 09:15
M. van Zanten & Zn. neemt alle activiteiten van Overslagbedrijf Haeck Zuid West Ned. B.V. over. M. van Zanten & Zn. is een 90 jaar oud familiebedrijf met nu de 4e generatie aan het roer.
Caterpillar 325C MHCaterpillar 325C MH

De hoofdmoot is de Zand & Grindhandel te Middelharnis, wat centraal op Goeree Overflakkee ligt en op die manier heel het eiland kan voorzien van alle soorten zand, grind en andere wegenbouwmaterialen. In 2010 is het bedrijf uitgebreid met Transport & Overslag. Met de bestaande overslagkraan en vrachtauto’s worden ook producten van derden uit het schip gelost en naar de desbetreffende bestemming vervoerd. Daarbij zijn zij GMP+ gecertificeerd dat wil zeggen dat zij ook diervoeders, granen e.d. mogen overslaan en transporteren. 

Met de 3 overslagkranen en 3 gemotiveerde, ervaren machinisten van Overslagbedrijf Haeck Zuid West Ned. B.V. er bij, is de overname een perfecte aanvulling en uitbreiding van het werkgebied van M. van Zanten & Zn. Zo zijn ze met meer materieel flexibeler inzetbaar. Met de eigen dieplader kunnen de machines binnen no-time op elke gewenste locatie in Nederland en België worden ingezet. 

Dus als U interesse heeft in kippertransport / diepladertransport of het laden en lossen van bulkschepen bent U bij M. van Zanten & Zn. op het juiste adres. Zij bieden een totaalpakket. Of het nu gaat om het leveren van het product, het lossen van het schip, tot en met het vervoer over de weg.

www.mvanzanten.nl

M. van Zanten & Zn. neemt activiteiten over van Overslagbedrijf Haeck Zuid West Ned. B.V. M. van Zanten & Zn. neemt activiteiten over van Overslagbedrijf Haeck Zuid West Ned. B.V.