Communicatie software Groen, Grond en Infra

IHI 19VXT minigraver voor Meiland Azewijn

Publicatiedatum: 29-03-2012 09:45
Meiland Azewijn B.V. uit Azewijn heeft onlangs een nieuwe IHI 19VXT minigraafmachine direct uit voorraad via Barend Kemp B.V. uit De Meern in gebruik genomen.
IHI 19VXT minigraverIHI 19VXT minigraver

De 2,0 ton wegende minigraver is onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel, een luxe stoffen stoel en afgeleverd met drie bakken. De IHI 19VXT kenmerkt zich door de standaard uitschuifbare onderwagen (980 - 1.300 mm) en de ruime cabine met prima zicht rondom. Daarnaast is de 19VXT door het overzichtelijke bedieningspaneel eenvoudig te bedienen en door de volledig te openen motorkap is de motor voor een dagelijkse inspectie prima toegankelijk.

Meiland Azewijn is gespecialiseerd in agrarisch loonwerk, grondverzet en cultuurtechnische werken. De werkervaring én het werkgebied van Meiland Azewijn is ruim en grensoverschrijdend! Het agrarisch loonbedrijf is gecertificeerd op het gebied van voedselkwaliteit en GMP. Meiland Azewijn beschikt over een zeer divers machinepark wat zowel wordt aangestuurd als bestuurd door goed opgeleide en ervaren mankrachten. Tevens zijn ze leverancier en verwerker voor ruwvoeders en allerlei hulp- en bouwstoffen.

www.kemp-groep.nl
www.meilandazewijn.nl

IHI 19 VXT minigraver voor Meiland Azewijn BVIHI 19 VXT minigraver voor Meiland Azewijn BV