Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kuiken Show: buiten de deur

Publicatiedatum: 01-02-2004 08:35
De Kuiken Show die op 12, 13 en 14 februari wordt gehouden, vindt plaats op een nieuwe locatie: het terrein van infra-opleider SBW in Harderwijk.

De belangrijkste reden is dat Kuiken een dynamische show wil presenteren met een grotere rol voor actief materieel. Daar is in Emmeloord onvoldoende ruimte voor terwijl in het centraal gelegen Harderwijk alles voorhanden is. Op het SBW-terrein zal frequent een demoshow gegeven worden met Volvo graafmachines, wielladers en dumpers in de hoofdrollen. Verder heeft iedereen de mogelijkheid om zelf met machines te draaien.

 

Kuiken Cramat zal ook naar Harderwijk afreizen met enkele Terex-Demag en Sennebogen kranen en vanzelfsprekend zullen we er Volvo trucks aantreffen. Echt veel machinenieuws zal er jammergenoeg niet zijn. Volvo spaart het op voor Bauma. Maar de nieuwe mobiele EX140B, 160B en 180B, de minigraver EC13, de nieuwe 9,4-liter motor in de A25D dumper (uit de Volvo FM trucks) en een EC360B rupsgraafmachine met wisselbaar sloopfront zijn meer dan voldoende interessant.