Communicatie software Groen, Grond en Infra

KATO HD1430-V LC rupsgraafmachine voor Goudriaan Willemstad

Publicatiedatum: 24-10-2012 07:30
Grondverzet & Kraanverhuur A.W. Goudriaan uit Willemstad heeft onlangs bij Barend Kemp B.V. in De Meern een nieuwe KATO HD1430-V LC rupsgraafmachine in ontvangst genomen.
KATO HD1430-V LCKATO HD1430-V LC

De KATO HD1430-V LC met een bereik van 15 meter, is compleet opgebouwd door de montageafdeling van Kemp. De machine is voorzien van 2 ton extra ballast en een dom onder de giek om optimaal te kunnen werken met de lange giek. Door het grote hydraulische vermogen van de Kato is de gemonteerde extra functie tevens geschikt voor het aandrijven van een baggerpomp.

A.W. Goudriaan is met de nieuwe KATO HD1430-V LC voornamelijk werkzaam in de slibverwerking. De grond die na het verwerken van het slib overblijft wordt gebruikt voor het ophogen van landbouwgrond, wegen en dijken.

Na een uitgebreid vergelijk van diverse merken tijdens de TKD is de keuze op een KATO gevallen. De combinatie van het bedieningsgemak van KATO en de solide importeur gaven de doorslag.

www.barendkemp.nl

KATO HD1430-V LC rupskraan voor Grondverzet & Kraanverhuur A.W. Goudriaan uit WillemstadKATO HD1430-V LC rupskraan voor Grondverzet & Kraanverhuur A.W. Goudriaan uit Willemstad
kato HD1430-V LC rupskraan rupsgraafmachine