Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kunststofrijplaten

Publicatiedatum: 17-02-2004 11:55
Halkes uit Den haag heeft een nieuwe type kunststof rijplaat op de markt gebracht. Deze rijplaat is op speciaal verzoek van o.a. verhuurbedrijven van hoogwerkers tot stand gekomen.

Het verzoek was om een toch nog wat lichtere en daardoor nog makkelijker te hanteren rijplaat te leveren, maar wel net zo sterk als de grote plaat. Met een afmeting van 3000 x 750 x 20mm., het gewicht van nog geen 40 kg. ‘’en natuurlijk standaard voorzien van handgrepen’’, en in de standaard kleur groen is het een dijk van een plaat(je). Inmiddels hebben ook andere bedrijfsbranches interesse getoond. De kunststof rijplaten zijn leverbaar vanaf medio januari.

Extra voordeel

Extra voordelig zijn de rijplaten doordat Halkes b.v. niet op beurzen staat, en niet te vergeten omdat ze standaard voorzien zijn van hangrepen. Voor de nieuwe type rijplaat is er ook een introductie aanbieding, waarbij extra voordeel is te krijgen.  Mail of fax uw gegevens onder vermelding  “nieuwe rijplaat “ naar onderstaand adres en u ontvangt per omgaande onze extra voordeel aanbieding.

kunststofrijplaten verhuur

Zoals u misschien al weet is het bij Halkes ook mogelijk om tijdelijke verharding (zoals bv rijplaten) te huren. Zij verzorgen dit al voor diverse bedrijven inclusief de aan- en afvoer en dat geeft een zorg minder.  

Sinds kort kunt Halkes ons ook vinden op de site www.entreeding.com

De entree voor de GWW.

Bedrijfslogo

Halkes Handelsonderneming

Blauwe Reigersingel 3

2496 HA Den Haag

Tel: 070-3070449

Fax: 070-3030245

E-mail: info@halkes.nl

 

www.halkes.nl

Standaard kunststof rijplaat kleur groen met 4 handgrepenStandaard kunststof rijplaat kleur groen met 4 handgrepen