Communicatie software Groen, Grond en Infra

Atlas 150W voor Baelde Groenekan

Publicatiedatum: 04-01-2013 12:40
Izaak Baelde uit Groenekan heeft onlangs een nieuwe Atlas 150W mobiele graafmachine in ontvangst genomen.
Atlas 150WAtlas 150W

Deze 15,7 ton wegende mobiele graafmachine heeft een vermogen van 116 pk en een opbreekkracht van 130 kN. Verder kenmerkt de Atlas 150W zich door de uitstekende prestaties in het laad- en graafwerk en de ruime en ergonomisch verantwoorde cabine met prima zicht rondom.

De nieuwe 150W werd in de werkplaats van Kemp onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel met lasthaak, extra functies, slangbreukbeveiliging, gereedschapskist, dansonderdrukking, spatborden, trekhaak, Corlange banden, stoelverwarming en een brandstofvulpomp.

Met een aantal Atlas mobiele graafmachines, IHI minigravers en KATO rupsgraafmachines en aanvullend materieel is Baelde voornamelijk werkzaam in de cultuurtechnische werken en het gebruikelijke grondverzet. Gemeentelijke en landelijk diensten behoren tot de klantenkring van Baelde. Ook het composteren en het scheiden van afval, op eigen terrein, behoort tot de dagelijkse werkzaamheden.

www.kemp-groep.nl

Atlas 150W mobiele graafmachine voor Izaak Baelde uit GroenekanAtlas 150W mobiele graafmachine voor Izaak Baelde uit Groenekan
Atlas 150W Mobiel Kraan Graafmachine Izaak Baelde Barend Kemp