Communicatie software Groen, Grond en Infra

TEREX TW85 voor Kromwijk uit Woerden

Publicatiedatum: 30-04-2013 08:00
Kromwijk Woerden heeft onlangs bij Barend Kemp B.V. in De Meern een TEREX TW85 compacte mobiele graafmachine in ontvangst genomen. Bij deze aflevering is nogmaals bewezen dat Kemp de wensen van de klant perfect kan uitvoeren.
TEREX TW85 midigraverTEREX TW85 midigraver

De compacte en stabiele TEREX TW85 uitgerust met een 3-delige hydraulische verstelbare giek weegt 8.400 kg, heeft een vermogen van ca. 91 pk en een grote opbreekkracht van 53,2 kN. De ruime en ergonomisch verantwoorde cabine biedt de machinist een uitstekende werkplek met prima zicht rondom. De mobile midigraver is door Kemp op veel fronten aangepast naar de specifieke wensen van de klant. Denk hierbij aan o.a.: spatborden, verlengde lepelsteel, camerasysteem, aangepast schuifblad, dak bescherming en een aansluiting voor kipper en remventiel.

Kromwijk Woerden is dé specialist in boom- en landschapsverzorging, onkruidbestrijding, loonsproeien en ongedierte bestrijding. Kromwijk Woerden is in 1947 opgericht door Johannes Kromwijk. In die tijd waren de activiteiten voornamelijk gericht op de fruitteelt en agrarisch loonwerk. De aanleg van boomgaarden en het snoeien en bespuiten waren samen met het loonspuiten van weilanden de hoofdactiviteiten van ons bedrijf. De goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers zijn u nu graag van dienst bij het rooien en snoeien van bomen, onkruidbestrijding en aanleg & onderhoud van uw groenvoorzieningen. Zij hebben daarbij de beschikking over modern en goed onderhouden materieel

www.kemp-groep.nl
www.kromwijkwoerden.com

TEREX TW85 mobiele graafmachine voor Kromwijk uit WoerdenTEREX TW85 mobiele graafmachine voor Kromwijk uit Woerden