Communicatie software Groen, Grond en Infra

Volvo EC180DL en EC220DL voor De Bruijn Lopikerkapel

Publicatiedatum: 23-10-2013 09:15
Kortgeleden werden er een Volvo EC180D L en een Volvo EC220D L rupgraafmachine afgeleverd bij Rens de Bruijn B.V. in Lopikerkapel.
Volvo EC180D LVolvo EC180D L

“Voor al onze werkzaamheden” vertelt directeur Rens de Bruijn “is Volvo een ideale machine. Ze zijn in de breedste zin overal inzetbaar en kunnen alle grond- en sloopwerk met gemak uitvoeren. Het zijn hoogwaardige machines met een lage afschrijving, lage onderhoudskosten en aanzienlijk zuiniger dan andere merken. Ook zeer prettige machines voor onze machinisten. Na een lange dag werken stappen ze altijd fris uit de Volvo CareCab, die voorzien is van alle denkbare luxe. Het lage geluidsniveau van 70 dB(A) voor de Volvo L220D en 69 dB(A) voor de EC180D en een laag trillingsniveau werken daar zeker aan bij. Volvo is koploper wat betreft milieuvriendelijke en zuinige motoren. De Eco-mode en het start/stop systeem zijn super tools en helpen ons om het brandstof gebruik drastisch te verminderen. Regelmatig lees ik CareTrack uit en heb zo het verbruik en servicebeheer goed in beeld. Het contact met Sales Manager Duco Pater van Kuiken N.V. is goed; hij adviseert ons altijd prima, weet veel over de machines en de nazorg is goed. Sinds 1996 zijn wij via Kuiken, Volvo Compact dealer voor Midden Nederland voor de compact range: minigravers en wielladers tot negen ton. Dat was en is een goede keus, want wij zijn trouw aan het merk Volvo en hebben een goede relatie met Kuiken” besluit Rens.

De beide machinisten, André op de EC220D en Jaco op de EC180D, zijn direct met de nieuwe machines aan het werk gegaan. André met sloopwerk en Jaco bij de onderdoorgang in Rhoon onder de A15 met het uitgraven van zand. Bij de nieuwe machines heeft er duidelijk voortgang in ontwikkeling plaats gevonden. Wel even wennen. De machines zijn zo compleet. De luxe cabine met veel beenruimte, airco met temperatuurcontrole en veertien ventilatieopeningen, de achteruitrij camera met LCD kleurenmonitor en de proportionele bediening oogsten veel bewondering. Met een hoofdgiek van 5.70/5.20 meter en een knikarm van 2.90/2.60 meter hebben ze voldoende bereik voor alle werkzaamheden. De extra werklampen maken het werk nog beter uitvoerbaar. André en Jaco zijn blij met hun nieuwe Volvo en kunnen zo weer jaren vooruit.

Rens de Bruijn is een bloeiende onderneming met achtentwintig medewerkers die zich al meer dan vijfendertig jaar richt op de grondverzetmarkt. De onderneming houdt zich bezig met het verhuren van grondverzetmachines met machinist. Tevens is Rens de Bruijn importeur van uitrustingsstukken en beweegtoestellen. Door de inzet van moderne machines met vakkundig personeel worden grote en kleine projecten in midden Nederland vakkundig uitgevoerd.

www.rensdebruijn.nl

Volvo EC220DL rupsgraafmachine voor De Bruijn LopikerkapelVolvo EC220DL rupsgraafmachine voor De Bruijn Lopikerkapel