Communicatie software Groen, Grond en Infra

Quatro Oil voor het vervoer van olie en smeermiddelen

Publicatiedatum: 02-11-2013 08:25
Voor het vervoeren van olie en smeermiddelen op de werf of op de werkplek, heeft Mazouttank.com de Quatro Oil ontwikkeld. De mobiele tanks (IBC) worden al jaren op grote schaal toegepast in diverse sectoren waaronder grond-, weg- en waterbouw, de verhuursector en bij grondverzetbedrijven.

De werftanks van de firma hebben hun praktische vernuft al talloze keren bewezen, en dus vanaf nu ook voor olie en smeermiddelen.

Eigenschappen van de Quatro Oil:

> verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, afhankelijk van het aantal te vervoeren smeermiddelen. Er is altijd een IBC die aan uw specifieke wensen voldoet.
> leverbaar iedere gewenste Ral-kleur, zodat deze naadloos aansluit op uw huisstijl.
> voldoet aan de actuele VLAREM, VLG/ADR en KIWA regelgeving. Dat betekent dat deze tank overal op locatie mag worden gebruikt.

Slimme details, die zorgen voor een gebruikersvriendelijkheid, duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit, maken het onderscheid, volgens Mazouttank.com. De jarenlange ervaring van het bedrijf heeft er toe geleid dat voor ieder marktsegment een type IBC TANK leverbaar is. Voor de grond-, weg- en waterbouw is deze Quatro Oil dan ook uiterst geschikt.

Robuust ontwerp

Door zijn robuuste ontwerp is de Quatro Oil bestand tegen een stootje. De afsluitbare pompruimte biedt de mogelijkheid voor montage van een pompset naar keuze. Aan de voorzijde is het mogelijk om een afsluitbare kast te monteren waarin de nodige haspels kunnen gemonteerd woden. Enkele voordelen van de Quatro Oil: Hoge kwaliteit - Totaal leverancier - Maatwerk mogelijkheden - KIWA gecertificeerd - Uitbreidbaar met diverse accessoires

Op maat
Naast het standaard programma zijn er in overleg veel specials qua vorm, afmeting en eventueel een frame, mogelijk. In dit geval wordt een tank op maat gemaakt! Daarnaast levert Mazouttank.com ook kunststof tanks voor opslag van diesel en AdBlue.

Voor meer info bezoek de website:
 

www.mazouttank.com
http://www.wegenbouw.be/mazouttank/quatro-oil

Nieuw: Quatro Oil voor het vervoer van olie en smeermiddelen naar de werfNieuw: Quatro Oil voor het vervoer van olie en smeermiddelen naar de werf