Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK75SR voor Glijnis Zoetermeer

Publicatiedatum: 14-02-2014 09:00
J. Glijnis Loon- en Verhuurbedrijf uit Zoetermeer heeft onlangs een nieuwe Kobelco SK75SR midigraafmachine in ontvangst genomen. Een complete aflevering waarbij Kemp de klant zoveel mogelijk ontzorgt door de in bedrijfskleur gespoten machine te voorzien van professionele belettering.
Kobelco SK75SRKobelco SK75SR

De Kobelco SK75SR voldoet aan de steeds strenger wordende milieueisen en biedt tegelijkertijd baanbrekende vernieuwingen. Kobelco's unieke motorkoelsysteem - het iNDr systeem - beperkt het geluidsniveau tot een extreem laag niveau. De nieuwste aanpak van Kobelco m.b.t. laag brandstofverbruik - NEXT-3E - wordt ook toegepast op de modellen met een kleine zwenkradius, voor maximale productiviteit bij een minimaal brandstofverbruik. Tot wel 31% vermindering van het brandstofverbruik. Dus direct meer rendement per draaiuur, zonder verlies van capaciteit.

De nieuwe Kobelco SK75SR is standaard compleet uitgerust. Onder andere de standaard extra functies die proportioneel in de handels te bedienen zijn, de luchtgeveerde en verwarmde stoel en de nieuwe generatie ROPS-cabine dragen bij aan het comfort en de veiligheid van de machine. De cabine is erg ruim opgezet met veel opbergruimte en biedt veel zicht op de werkzaamheden.

J. Glijnis Loon- en Verhuurbedrijf uit Zoetermeer verhuurt grondverzetmachines en loonwerkbenodigdheden. Daarnaast is Glijnis voornamelijk actief op het gebied van agrarisch loonwerk, maaiwerk en cultuurtechnische werken. Glijnis beschikt over een groot aantal tractoren, kippers, maaiers en zowel mobiele als rupsgraafmachines in diversen gewichtsklasse.

www.jglijnisbv.nl
www.kemp-groep.nl

Kobelco SK 75 SR midigraver voor J. Glijnis Loon- en Verhuurbedrijf B.V. uit ZoetermeerKobelco SK 75 SR midigraver voor J. Glijnis Loon- en Verhuurbedrijf B.V. uit Zoetermeer