Communicatie software Groen, Grond en Infra

Volvo L60G laadschop voor Ten Velde Klazienaveen

Publicatiedatum: 02-05-2014 07:00
Ten Velde Laadschop Verhuur in Klazienaveen verruilt Volvo wiellader L60E voor Volvo L60G. De Volvo L60G is voor eigenaar/machinist Jo ten Velde de ideale machine met het juiste gewicht voor alle werkzaamheden.
Volvo L60G laadschopVolvo L60G laadschop

 “Aan de Volvo L 60E heb ik  heel veel plezier beleefd”  vertelt Jo, “Ik heb er nooit iets mee gehad en toch ruim 16.000 uur mee gedraaid, het liep altijd. Daarom heb ik weer gekozen voor een Volvo L60G. Een bedrijfszekere machine die zuinig is met brandstof, mede door het Eco pedaal en de automatische motorafslag, en voldoet door onder andere de nieuwe Stap 3B motor aan de laatste eisen op het gebied van CO2 uitstoot. Wat van pas komt bij aanbestedingen. Volvo loopt daarmee voorop! Ook de afwerking van de machine is perfect. De full cover spatborden voor en achter geven de machine een chique uiterlijk. Ik zit dag in dag uit op de machine en het is zeer goed toeven in de Volvo cabine. Alles zit onder handbereik en de zeer ergonomische inrichting geeft een lange werkdag kleur. Het zicht rondom is optimaal mede door de achteruitkijk camera. De extra LED lampen werpen nog meer licht op het werk. Door de hydraulische 3e en 4e functie is het werken aangenaam en is de machine nog  breder inzetbaar met b.v. een zwenkbare Holms bezem en/of stenenklem. Het T.P. hefframe (Torque Parallel) zorgt voor een hoge uitbreekkracht onderin en loopt perfect parallel en comfortabel met pallet werk en dergelijke. De machine is geweldig stil  prettig voor mij  maar zeker ook voor de omstanders. Ik heb de machine nu verscheidende weken en kan niets bedenken wat tegenvalt”.

Ik ben momenteel bezig met het inbrengen van puin in de rijbaan voor een ongelijkvloerse kruising van een Rondweg. Volgende week zit ik met mijn machine weer elders en werk mee bij het aanleggen van een dijk. De wiellader is geknipt voor alle werkzaamheden, hij doet echt alles en is overal inzetbaar. Ik vertrouw erop dat ook deze machine weer jaren mee kan zonder noemenswaardige storingen. De Volvo  is zeer service vriendelijk, alles is makkelijk bereikbaar voor onderhoud zodat ik de kleine beurten zelf doe maar de verdere nazorg ligt in handen van Kuiken N.V.. Met monteur Klaas Kootstra heb ik een prima contact,  Kuiken kan ik altijd bellen, zelfs  s’ nachts of in het weekend. Dat spreekt me aan. Daarom weer Kuiken en Volvo want als het goed is, kan het niet beter”. besluit Jo.

Zestien jaar geleden begon Jo ten Velde als eenmansbedrijf met het verhuren van een wiellader met zichzelf als machinist. De wiellader die hij toen kocht van zijn oude werkgever werd al snel ingeruild tegen een Volvo L 70D. Het bedrijf Ten Velde Laadschop verhuur is breed inzetbaar in de wegenbouw, riolering, grondwerk, verhardingen en waterwerk. Waar werk is, is Jo te vinden met zijn Volvo L60G.

www.kuiken.nl

Volvo wiellader L60G bij Ten Velde Laadschop Verhuur in KlazienaveenVolvo wiellader L60G bij Ten Velde Laadschop Verhuur in Klazienaveen