Communicatie software Groen, Grond en Infra

Case CX130C voor De Groot & Schagen Sliedrecht

Publicatiedatum: 16-07-2014 13:00
Na 10 jaar trouwe dienst en 13.000 draaiuren heeft De Groot & Schagen uit Sliedrecht hun Case CX130 vernieuwd voor een nieuwe CX130C rupsgraafmachine.
Case CX130CCase CX130C

De nieuwe Case CX130C is een 14t machine volgens de laatste Stage 3B emissie normen. Zoals alle machines van de Groot & Schagen is ook deze machine in de bedrijfskleur gespoten. De CX130C heeft een 4-cilinder Isuzu motor met 102 pk en roetfilter systeem. De hydrauliekpompen geven 2x 129 l/min en de rijsnelheid is max 5.6 km/h. De machine is standaard voorzien van sloop- sorteergrijperfunctie en lekleiding, de nieuwe cabine heeft een 7 inch kleuren scherm met geintegreerde camera functies. De machine heeft een camera op het contragewicht en een camera aan de rechter zijkant. Door Troost Machinehandel BV zijn de volgende extra’s opgebouwd: 80 cm rupsplaten, hydraulische snelsluiting, Groeneveld smeersysteem, overdruksysteem, gereedschapskist op de onderwagen, treeplank onder de cabinedeur en extra werklampen.

De Groot & Schagen Aannemingsbedrijf BV is een dynamische familiebedrijf met ervaring op gebied van bestratingen, grondwerk, riolering, groenvoorziening en sloopwerkzaamheden. In opdracht van (bouw)bedrijven, projectontwikkelaars, woningcorporaties en gemeentelijke overheden voeren zij een breed scala aan werkzaamheden uit.

www.degrootschagen.nl

Case CX 130 C rupsgraafmachine voor De Groot & Schagen uit Sliedrecht Case CX 130 C rupsgraafmachine voor De Groot & Schagen uit Sliedrecht