Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK75SR voor De Groot-Willemse Leerbroek

Publicatiedatum: 27-12-2014 08:10
Go Willemse van De Groot-Willemse betonplaatlegbedrijf uit Meerkerk heeft, uit handen van Linda van Schie vertegenwoordigster bij Kemp in De Meern, de sleutels van een Kobelco SK75SR midigraafmachine in ontvangst genomen.
Kobelco SK75SRKobelco SK75SR

Deze Kobelco SK75SR met extra contragewicht is standaard al zeer compleet uitgerust. Onder andere de standaard extra functies die proportioneel in de handels te bedienen zijn, de luchtgeveerde en verwarmde stoel en de nieuwe generatie ROPS-cabine dragen bij aan het comfort en de veiligheid van de machine. De cabine is erg ruim opgezet met veel opbergruimte en biedt veel zicht op de werkzaamheden.

De Groot-Willemse is gespecialiseerd in het leggen en herleggen van beton- en erfverhardingsplaten. Deze platen kunnen zij snel en vakkundig voor u leggen. Voor de verhuur en verkoop van betonplaten kunt u ook bij hen terecht. Ook verkopen zij keer- en sleufsilowanden en kunnen deze voor u plaatsen. Daarnaast verzorgt De Groot-Willemse grondwerkzaamheden. 

www.kemp-groep.nl
www.degroot-willemse.nl

Kobelco SK 75 SR voor De Groot-Willemse Betonplaatlegbedrijf Meerkerk uit LeerbroekKobelco SK 75 SR voor De Groot-Willemse Betonplaatlegbedrijf Meerkerk uit Leerbroek