Communicatie software Groen, Grond en Infra

Hitachi ZX170W-5 voor Van Schaik Wijk bij Duurstede

Publicatiedatum: 06-07-2015 09:30
Hitachi dealer De Vor Brandes & Co heeft via vertegenwoordiger René Doornenbal een mooie complete Hitachi ZX170W-5 mobiele graafmachine met 3-delige giek afgeleverd bij Van Schaik Grondverzet uit Wijk bij Duurstede.
Hitachi ZX170W-5Hitachi ZX170W-5

Deze machine is vanuit de fabriek al standaard compleet uitgevoerd met sloop-sorteerfunctie (proportioneel bediend), brandstofvulpomp, rijschakelaar in de hendel, twee gereedschapkisten links en rechts en een motor die voldoet aan de nieuwste emissie eisen. Uiteraard heeft De Vor Brandes de machine verder naar de wensen van de klant gemaakt met als kers op de taart de chrome uitlaat. De uitrustingstukken zijn geleverd door de Firma Pladdet.

Gedegen grondwerk, dat is waar Ferry van Schaik Grondverzet voor staat. Zijn bedrijf heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in grond-, riool-, sloop- en straatwerk. Groot of klein, voor iedere klus beschikt Ferry van Schaik Grondverzet over de juiste machines en mensen.

www.vorbrandes.nl
www.ferryvanschaik.nl

Hitachi ZX 170 W-5 voor Ferry van Schaik Grondverzet uit Wijk bij DuurstedeHitachi ZX 170 W-5 voor Ferry van Schaik Grondverzet uit Wijk bij Duurstede