Communicatie software Groen, Grond en Infra

Atlas 150W mobiele graafmachine voor Schievink Lopik

Publicatiedatum: 04-09-2015 07:35
Kraanverhuurbedrijf G. Schievink uit Lopik heeft onlangs een nieuwe en zeer complete Atlas 150W mobiele graafmachine in gebruik genomen.
Atlas 150WAtlas 150W

De nieuwe Deutz TCD 4.1 motor heeft een vermogen van 95 kW/130 pk en dankzij een verlaagd toerental (max. 1800 omw/min-1) een aanzienlijk lager brandstofverbruik. De Atlas 150W kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting. Kemp heeft de machine volledig opgebouwd naar de wensen en eisen van Schievink. Denk hierbij aan bijvoorbeeld overdruk, extra ballast, centrale smering, spatborden en  proportionele bediening.

Kraanverhuurbedrijf G. Schievink verhuurt zich hoofdzakelijk aan aannemers voor alle voorkomende werkzaamheden in de GWW-branche. Schievink draait al ruim 30 jaar met Atlas mobiele graafmachines waarvan de laatste 26 jaar als zelfstandige. Schievink zegt het volgende over de nieuwe Atlas 150W; “Deze Atlas is onder andere uitgerust met een draaikantelstuk en GPS. Dat is even wennen maar onmisbaar in deze tijd. Met de juiste technische ondersteuning van Kemp heb ik alle vertrouwen in de toekomst.”

www.entreeding.com/bedrijven/152548/home/g-schievink-
www.kemp-groep.nl

Atlas 150W mobiele graafmachine voor Gerard Schievink uit LopikAtlas 150W mobiele graafmachine voor Gerard Schievink uit Lopik