Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK210LC-10 voor Kok Lexmond

Publicatiedatum: 18-09-2015 14:35
Kok Lexmond B.V. uit Lexmond heeft onlangs als eerste in Nederland een nieuwe Kobelco SK210LC-10 rupsgraafmachine in gebruik genomen. Kobelco introduceert met de Kobelco SK210LC-10 echt een nieuw model.
Kobelco SK210LC-10Kobelco SK210LC-10

De Kobelco SK210LC-10 kenmerkt zich door een nog overzichtelijkere opbouw met een vrij zicht naar rechts. Een nieuwe kleurstelling en een nieuw vormgegeven ballasgewicht geven de machine een nieuwe uitstraling.

Daarnaast heeft de Kobelco SK210LC-10 circa 6,7% meer capaciteit in de H-modus bij een brandstofbesparing van 2%. Zelfs tot 10,1% brandstofbesparing in de S en de E modi in combinatie met een verdere verlaging van CO2 door een revolutionair hydrauliek regeneratie systeem. De stijvere koelvin draagt bij aan verdere geluidsreductie en de servohandels zorgen voor een lichtere aansturing.

Eerder dit jaar nam Kok Lexmond al een Atlas 350MH mobiele industriemachine en een Kobelco SK350LC in gebruik.

Kok Lexmond is al meer dan 35 jaar actief in grond-, weg- en waterbouw, recycling en aanverwante activiteiten. Vooral de recycling activiteiten vormen een steeds belangrijk onderdeel in de bedrijfsvoering. In de loop der jaren is Kok Lexmond uitgegroeid tot een middelgrote onderneming met zowel landelijke dekking als daarbuiten. Kok Lexmond heeft vestigingen in Lexmond, Gorinchem en Meppel. Ook heeft Kok Lexmond depots in Vianen, Utrecht, Breda en Amersfoort.

www.koklexmond.nl
www.kemp-groep.nl

Geleverde Kobelco aan Kok LexmondGeleverde Kobelco aan Kok Lexmond