Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK210LC-10 voor HKA Nieuwkoop

Publicatiedatum: 05-02-2016 08:50
HKA-Nieuwkoop Loon- en Verhuurbedrijf heeft onlangs een nieuwe Kobelco SK210lc-10 rupsgraafmachine in gebruik genomen. De Kobelco SK210 vervangt een New Holland E215B.
Kobelco SK210LC-10Kobelco SK210LC-10

Frank Hoogendoorn, directeur van HKA-Nieuwkoop, zegt over deze aanwinst het volgende; “De combinatie van het vertrouwen in de Kemp organisatie, de optimale service en de kwaliteit van de Kobelco maakte de keuze voor deze machine vrij eenvoudig. Maar vooral de Tier4 Final motor en de volledige support van machinist Kees waren doorslaggevend.”

De Kobelco SK210LC-10 kenmerkt zich door een nog overzichtelijkere opbouw met een vrij zicht naar rechts. Een nieuwe kleurstelling en een nieuw vormgegeven ballasgewicht geven de machine een nieuwe uitstraling. Daarnaast heeft de Kobelco SK210LC-10 circa 6,7% meer capaciteit in de H-modus bij een brandstofbesparing van 2%. Zelfs tot 10,1% brandstofbesparing in de S en de E modi in combinatie met een verdere verlaging van CO2 door een revolutionair hydrauliek regeneratie systeem. Het nieuwe design van de koelvin draagt bij aan verdere geluidsreductie en de servohandels zorgen voor een lichtere aansturing. Naast de professionele belettering heeft de Kemp Groep de machine compleet naar de wensen en eisen van HKA opgebouwd.

Het verhuren van grondverzetmachines met of zonder bemanning is een belangrijke tak binnen de firma HKA-Nieuwkoop. Ervaren werknemers staan klaar om uw grondverzetklus op een deskundige manier uit te voeren. HKA-Nieuwkoop werkt op het gebied van grondverzet vooral voor aannemers in de (wegen)bouwsector. Hovenierswerkzaamheden, riolering leggen of kabeltrekken, het zijn enkele voorbeelden waar de expertise en machines van HKA bij gevraagd worden.

www.hka-nieuwkoop.nl
www.kemp-groep.nl

Kobelco SK210 LC-10 voor HKA NieuwkoopKobelco SK210 LC-10 voor HKA Nieuwkoop