Communicatie software Groen, Grond en Infra

Topcon introduceert de nieuwste digitale handontvanger

Publicatiedatum: 06-04-2016 07:35

Topcon Positioning Group lanceert de LS-100D, de laatste aanvulling op de reeks compacte digitale handontvanger. De sensor geeft de offsetwaarde voor de juiste hoogte digitaal weer en is ontworpen om de hoogte en verticale uitlijning voor alle soorten toepassingen sneller en eenvoudiger te kunnen controleren.

Topcon LS-100DTopcon LS-100D

“De LS-100D is voorzien van een extra brede sensor die ook vervelende storingen bij blootstelling aan stroboscooplicht elimineert”, zegt Kris Maas, directeur Construction Product Management. “Het grote en heldere lcd-scherm (voor- en achterkant) beschikt over 9 kanalen voor hoogte-informatie en geeft de afstand tot de juiste hoogte digitaal weer. Door de hold-knop in te drukken wordt het scherm vergrendeld, zodat de gebruiker de resultaten goed kan lezen.”

De sensor beschikt over drie gekleurde leds en magneetbevestiging voor verticaal gebruik. Dit is ideaal voor in de staalbouw of voor het controleren van de hoogte tijdens het graven. Waarschuwingspictogrammen verschijnen op het lcd-scherm als de roterende laser van Topcon wordt verstoord (HI-alarm) of wanneer de batterij van de laser bijna leeg is.

www.topconsokkia.nl

Topcon introduceert de nieuwste digitale handontvangerTopcon introduceert de nieuwste digitale handontvanger