Communicatie software Groen, Grond en Infra

Geslaagde open dag voor Van 't Hof Spijkenisse

Publicatiedatum: 12-04-2016 09:35

Recent heeft Van 't Hof Machineverhuur B.V. en het Ondernemershuis Spijkenisse een zeer geslaagde eerste netwerk borrel en open dag gehouden.

JCB, HP Clean, Ausa, Hako en SoosanJCB, HP Clean, Ausa, Hako en Soosan

Het thema “Lente Borrel” bracht Ca. 125 mensen bij elkaar om de eerste lente kriebels op te doen. Met een Workshop door Huub van den Berg “zit er voldoende business in uw model” en een workshop van Bertine Blom “Zakelijk flirten, voor happy business en meer zakelijk succes” was de toon gezet voor een gezellige avond waar de nodige visite kaartjes zijn uitgewisseld. Bedrijven uit diversen branches wisten elkaar te vinden en konden nu of later wat voor elkaar betekenen.

Van ’t Hof heeft groots uitgepakt er was genoeg te drinken, een lekker hapje tussen door en een broodje voor de honger. Daarnaast lieten ze graag zien wat zij doen en hadden uit het verkoop programma de nodige machines staan. Zo waren er diversen machines te zien van het met JCB, HP Clean, Ausa, Hako en Soosan. Dit waren onder andere Graafmachines, Shovels, Verreikers, schrobzuig en veegzuig machine, warm en koudwater hogedruk reinigers, hydraulische sloop hamers en een heuse JCB Fast Trac.

Al dit moois was er de dag erna nog te bewonderen tijdens de open dag, waar toch ook de nodige geïnteresseerde de machines zelf even aan de tand wilden voelen. Tijdens deze open dag kon er wat dieper ingegaan worden over de aanschaf, verhuur en dienstverlening van de firma van ’t Hof. Al met al kijkt het team van, Van ’t Hof en het Ondernemershuis Spijkenisse terug op een geweldige Lente Borrel die voor herhaling vatbaar is.

www.hoftechniek.nl

Geslaagde netwerk borrel Van t Hof en Het Ondernemershuis SpijkenisseGeslaagde netwerk borrel Van t Hof en Het Ondernemershuis Spijkenisse