Communicatie software Groen, Grond en Infra

Sigma rapporteert

Publicatiedatum: 26-07-2004 16:41
Traditiegetrouw publiceert de Belgische importeursvereniging Sigma in juni de statistieken van de verkochte aantallen bouw- en grondverzetmachines in het afgelopen kalenderjaar in België.
Het is verheugend te zien dat de neerwaartse lijn van verkopen lijkt om te buigen naar stabiliteit. En dat wordt bevestigd met ervaringscijfers uit de eerste maanden van 2004. Na het ontgoochelende 2002 valt 2003 gelukkig mee, echter de verkoopresultaten per machinetype laten grote verschillen zien. Graafmachines op banden en rupsen stegen licht. Daarentegen kelderden de cijfers voor wielladers, verreikers en graaflaadcombinaties maar stegen de verkopen van minigravers (+20%) en verdichtingsmaterieel.

De complete tabel vindt u deze maand in BMB 150-151. Een proefnummer aanvragen? Via deze site (abonnementen) is dat snel geregeld.

Luc Smeets, General Manager van BT Belgium en Koen Sips (r), Managing Director of VCM Belgium zijn de nieuwe sectievoorzitters binnen Sigma. Algemeen Voorzitter Jean Van der Haeghe (m) verlengde zijn mandaat voor nog een 3 jaar.
www.bouwmaterieel-benelux.nl