Communicatie software Groen, Grond en Infra

Gezocht Commerciële Partners

Publicatiedatum: 07-07-2004 11:39
Om onze groeidoelstellingen te realiseren, willen wij het entreeding.com distributiekanaal vergroten. Daarom zijn wij voor diverse regio’s in Nederland op zoek naar professionele bedrijven of zelfstandige agenten die naast hun eigen producten, ook entreeding.com willen verkopen.

Het product:
Entreeding.com is met ruim 10.000 machines en 500 soorten materieel, materialen en personeel, het grootste GWW marktplein in Nederland. Naast het reeds bewezen succesvol systeem voor de in- en verhuur van machines, is entreeding.com ook specialist op het gebied van het maken van websites. Onze doelgroep zijn alle GWW gerelateerde bedrijven, van kleine verhuurders tot en met de grote aannemers.

De Activiteiten:
Als vertegenwoordiger geeft u persoonlijk informatie en advies aan (potentiële) klanten. Tijdens de demonstratie laat u de diverse producten en mogelijkheden van entreeding.com zien. Na de verkoop zorgt u voor de implementatie van het product bij de klant op locatie. Desgewenst kan de implementatie ook door een van onze productspecialisten uitgevoerd worden.

De Vereisten:
Als bedrijf of agent bent u al meerdere jaren commercieel actief bezig binnen de GWW sector en hebt u uw eigen aantoonbare klantenkring. Bent u zzp-er dan dient u een Verklaring Arbeidsrelatie (VAR) te hebben. Kennis van de ICT is een pré, echter gezien de interne opleiding geen vereiste.

Wij bieden:
U of uw medewerkers krijgen een gedegen opleiding en volledige ondersteuning. Daarnaast ontvangt u een uitstekende beloning op basis van provisie. De hoogte van de provisie is afhankelijk van het aantal activiteiten die u binnen het verkoopproces uitvoert.

Reactie:
Heeft u belangstelling, schrijf of mail uw gegevens inclusief kopie uittreksel Kamer van Koophandel naar: Entreeding.com, t.a.v.: de heer Bosch, Postbus 2506, 6401 DA Heerlen, sales@entreeding.com. Voor meer informatie mag u ons natuurlijk ook bellen.

www.entreeding.com