Communicatie software Groen, Grond en Infra

Doosan DX225LC-5 rupsgraafmachine voor Dirix Elsloo

Publicatiedatum: 29-09-2016 10:35

Dirix Elsloo BV heeft onlangs een nieuwe Doosan DX225LC-5 rupskraan in gebruik genomen. Dit is alweer de 6e Doosan in het werkmaterieel van Dirix Elsloo en ook de 7e Doosan is inmiddels besteld. Het is vanzelfsprekend dat Dirix Elsloo tevreden is over de combinatie Doosan en de leverancier van alle machines, Staad BV uit Veghel.

Doosan DX225LC-5Doosan DX225LC-5

De nieuwste Doosan DX225LC-5 is uitgerust met een zuinige en krachtige 6-cilinder Doosan Tier 4 Final/ Stage IV motor met AdBleu technologie een vermogen van 185 PK / 136kW en een bijzonder laag brandstofverbruik. De specialisten van Staad hebben deze machine geheel volgens de wensen van Dirix opgebouwd inclusief o.a. 40 ltr pomp t.b.v. rotatie functie en fresfilter multibox overdruksysteem. Standaard is de Doosan DX225LC al voorzien van o.a. Core TMS, uitgebreide werkverlichting en een camera op het contragewicht. Machinist Jordy is enthousiast aan het werk in Maastricht als we op locatiebezoek zijn. Jordy; "Deze machine is echt geweldig, snel, precies, zuinig, comfortabel en mooi in uitstraling mede door onze eigen bedrijfskleuren. Ik ga iedere dag fluitend naar mijn werk, fijn voor mij en goed voor mijn werkgever."

Dirix Elsloo is in 1923 opgericht als eenmanstransportbedrijf, dat inmiddels is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf tot ver buiten de regio. Inmiddels staat de vierde generatie aan het roer. Dirix is in staat om voor zowel bedrijven, overheden als particulieren flexibel aan de slag te gaan.

www.staad-groep.nl
www.dirix.nl

Doosan DX225 LC-5 rupsgraafmachine voor Dirix ElslooDoosan DX225 LC-5 rupsgraafmachine voor Dirix Elsloo