Communicatie software Groen, Grond en Infra

Komatsu informeert Doornbos B&N klanten

Publicatiedatum: 26-08-2004 11:38
Directeur Komamuri van Komatsu Europe in Vilvoorde informeert Nederlandse Komatsu-klanten over stand van zaken.

Vilvoorde, 19 augustus 2004

Beste Komatsu-klant,

Brinkmann en Niemeyer Materieel ("B&N") staat al ruim 20 jaar tot uw dienst voor de marketing en service van Komatsu-machines. Spijtig genoeg voor Komatsu en voor u als Komatsu-klant, kampt B&N de laatste maanden met ernstige (financiële) moeilijkheden die uiteindelijk hebben geleid tot het aanstellen van een tijdelijk bewindvoerder.

Komatsu besefte dat het in de toekomst zeer moeilijk zou worden om de hoogste servicegraad, die elke Komatsu-klant verwacht en verdient, te garanderen. Bijgevolg was Komatsu verplicht om de distributeursrelatie met de moedermaatschappij van B&N stop te zetten m.i.v. 29 juli 2004.

Dit probleem hebben wij aangegrepen om een tijdelijke organisatie op te starten die ervoor moet zorgen dat alle Komatsu-klanten onderdelen en service kunnen ontvangen om zo inactiviteit van uw machines gedurende lange termijn te vermijden.

Voor onderdelen en garantie, gelieve u reeds bestaande Komatsu-partners te contacteren. Het Nederlandse Komatsu-netwerk is nog steeds operationeel en alle partijen staan klaar om u alle steun en medewerking te verlenen.

De Nederlandse markt is zeer belangrijk voor Komatsu. Wij zijn van mening dat het een maatstaf voor de industrie moet worden en het vlaggenschip van ons Europees netwerk. Zoals u weet, bekleedt Komatsu nog steeds een toppositie in haar sector. Komatsu werkt op dit moment aan de aanstelling van een nieuwe distributeur voor uw markt. Uitmuntende service, een hechte relatie met de klant en de capaciteit om een professioneel en een lange-termijn partnership uit te bouwen, zijn de voornaamste vereisten voor deze nieuwe partner. Wij wensen dan ook het goede uit het verleden te behouden en tevens een nieuwe toekomst aan onze klanten te bieden.

Het zou mogelijk moeten zijn om onze nieuwe partner te introduceren binnen een zeer kort tijdsbestek en wij zullen u dan ook meteen informeren van zodra er meer details beschikbaar zijn.

Wij willen u graag bedanken voor uw geduld in deze moeilijke tijden en wij zullen dan ook ons beste beentje voorzetten om uw vertrouwen te herwinnen.

Hoogachtend,

Yoshinori Komamura
Group CEO
Chairman and Managing Director Komatsu Europe International NV

 

commentaar redactie: De heer Komamura is niet duidelijk over 'de reeds bestaande Komatsu-partners'. Bedoelt hij daarmee de vestigingen van Doornbos B&N in Rotterdam, Zutphen, Oudenbosch en Nijehaske EN Verhoeven Maarheeze, Hansan Heesch & Staphorst en Timmerman Middelburg? Of alleen de dealers Verhoeven, Hansan en Timmerman?