Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK85MSR en BENS 100R voor Van Etten

Publicatiedatum: 16-02-2018 09:52

Loonbedrijf Van Etten uit Berkel en Rodenrijs heeft onlangs een nieuwe Kobelco SK85MSR en een BENS 100R in gebruik genomen via de Kemp Groep in De Meern. Loonbedrijf van Etten is één van de grootste tuinbouwloonbedrijven van Nederland, gespecialiseerd in alle grondwerkzaamheden in de agrarische sector.
 

De Kobelco SK85MSR is standaard compleet uitgerust. Onder andere met het unieke KOMEXS machine volgsysteem, welke een volledige inzage geeft in hoe en waar de machine functioneert. Zaken als draaiuren, brandstofverbruik, locatie en de onderhoudsstatus zijn overzichtelijk te overzien vanachter de computer. Daarnaast zijn de standaard extra functies proportioneel te bedienen en is de machine voorzien van een camera met geïntegreerd kleurenscherm.

Deze BENS 100R heeft een laadvermogen van 1.000 kg en een eigen gewicht van 910 kg. De uniek draaiende laadbak met hoge uitstort, de hydrostatische transmissie, het bedieningsgemak en de ongekende terreineigenschappen zijn kenmerkend voor dit Japanse kwaliteitsproduct.

Naast opbouwwerkzaamheden heeft Kemp de twee machines, volledig in de bedrijfskleuren van Van Etten, voorzien van belettering. 

 

Over Loonbedrijf Van Etten

Loonbedrijf van Etten is één van de grootste tuinbouwloonbedrijven van Nederland, gespecialiseerd in alle grondwerkzaamheden in de agrarische sector zoals:
• het bouwrijp maken en voor- en na-egaliseren van (nieuwe) percelen
• het aanleggen van waterbassins
• het ingraven van het leidingwerk
• het plaatsen van damwanden en beschoeiingen

Daarnaast worden er ook werkzaamheden verricht in de grond-, weg- en waterbouw.
In het najaar en in de winter is een groot deel van de ruim honderd personeelsleden bezig met het ruimen van verschillende soorten tuinbouwgewassen. Het machinepark bestaat uit tractoren, graafmachines, rupsdumpers en shovels. Diepladers en vrachtwagens verplaatsen het materieel en het personeel elke dag van en naar het werk.

www.vanettenbv.nl