Communicatie software Groen, Grond en Infra

KATO IC75 rupsdumpers voor Oussoren

Publicatiedatum: 07-04-2018 12:16

Loon- en verhuurbedrijf Oussoren uit Westbroek heeft, via Kemp in De Meern, twee KATO IC75 rupsdumpers in gebruik genomen. Voor extra laadvermogen is de laadbak verhoogd en voorzien van een hydraulische klep. Het laadvermogen komt hiermee op circa 8,0 m3.

De nieuwste generatie KATO rupsdumpers zijn uitgevoerd met moderne, onderhoudsvriendelijke en zuinige Cummins Tier 4F motoren met roetfilter en Adbleu. De machinist heeft vanuit de cabine goed zicht en door de joystick zijn deze rupsdumpers eenvoudig te bedienen. Het 4-delige sprocketwiel kan in delen vervangen worden zonder de rups te demonteren.

Freek Oussoren zegt over de aanschaf van de twee KATO IC75 rupsdumpers het volgende: “Deze rupsdumpers vullen onze verhuurvloot aan rupsdumpers perfect aan. De rupsdumpers zijn robuust en eenvoudig te bedienen. Ideaal voor verhuur met of zonder machinist.”

Over Loon- en verhuurbedrijf Oussoren
Het in Westbroek (Utrecht) gevestigde Loon- en verhuurbedrijf Oussoren is sinds 1990 actief op het gebied van grondverzet, zand- en grondhandel, loonwerk en sloopwerk en machineverhuur voor de grondverzet. Oussoren beschikt onder andere over rupskranen, mobiele kranen, midikranen en minikranen, rupsdumpers, minirupsdumpers, rupsmaishakselaars, trekkers met kiepwagen(s)/waterwagen(s), diverse andere landbouwwerktuigen en ervaren personeel om uw werkzaamheden tot een goed einde te brengen.’

www.oussoren.nl