Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK140SRlc-5 voor Schimmel Oudewater

Publicatiedatum: 03-05-2018 16:33

Onlangs heeft Schimmel Oudewater BV, via de Kemp Groep uit De Meern, een compleet uitgeruste Kobelco SK140SRlc-5 rupsgraafmachine in ontvangst genomen. Kemp is blij dat deze trouwe klant ook vertrouwen heeft in het merk Kobelco.

De Kobelco SK140SRlc-5 is standaard zeer compleet uitgerust. De extra functies zijn bijvoorbeeld proportioneel te bedienen en de machine is voorzien van twee camera’s met een apart scherm om beide beelden gelijktijdig te kunnen zien. De ergonomisch verantwoorde cabine is ruim opgezet en biedt veel zicht op de werkzaamheden. De Kobelco SK140SRlc-5 voldoet aan de strengste milieueisen en door Kobelco's unieke motorkoelsysteem - het iNDr systeem - is het geluidsniveau tot een extreem laag niveau beperkt.

Deze Kobelco SK140SRlc-5 voor Schimmel Oudewater BV is een breed in te zetten multifunctionele machine. De binnendraaier kenmerkt zich door een hoge mate van stabiliteit. Door de gunstige stand van de giek wordt een hoge werkhoogte bereikt en is de machine ook aan de voorkant zeer compact draaiend. De SK140SRlc-5 volledig in de bedrijfskleuren van Schimmel gespoten en door Kemp voorzien van professionele belettering.

Over Schimmel Oudewater BV
Schimmel Oudewater BV is een veelzijdig aannemersbedrijf en sinds 1987 actief met het verhuur van grondverzetmachines en het aannemen van projecten in de grond-, weg- en waterbouw. Schimmel Oudewater BV heeft met diverse investeringen in 3D GPS graafmachinesystemen gekozen voor de toekomst en is in staat werkzaamheden uit te voeren volgens een 3D model. De moderne opdrachtgevers werken bijna allemaal al met deze nieuwe techniek. Inmeten van de nulsituatie, het ontwerp en uiteindelijk de uitvoering van grondwerk kan bij Schimmel Oudewater BV ondergebracht worden.

www.schimmeloudewaterbv.nl