Communicatie software Groen, Grond en Infra

BIA organiseert Start & Perform Days vanaf vrijdag 18 mei

Publicatiedatum: 16-05-2018 09:16

BIA laat u kennismaken met de slimste en meest veilige machines van Komatsu. Tijdens de BIA Start & Perform Days krijgt u de kans om de intelligent Machine Control van Komatsu zelf te beleven. Deze hyperintelligente krachtpatsers maken het mogelijk om de meest complexe klus eenvoudig te klaren. Op vier verschillende locaties in België en Nederland, krijgt u de gelegenheid om uzelf vertrouwd te maken met de indrukwekkende technologie, en dit onder het genot van een hapje en een drankje.

bron afbeeldingen: BIAbron afbeeldingen: BIA

Intelligente krachtpatsers

Voor het begin van ieder project wordt een digitaal model van het terrein geprogrammeerd. Het GNSS (Global Navigation Satellite System) positioneringssysteem verbetert de precisie van de handelingen en de realtime positionering van de machine. De monitor met touchscreen maakt het nivelleren gemakkelijker en preciezer. De machinist kan bovendien alles sturen vanaf het touchscreen. Hij beschikt over een fronthoekkompas, een lichtstang en een audio-bedieningssysteem. Informatie zoals een vergroot beeld van de afwerkende nivellering of een 3D-vogelperspectief kunnen simultaan weergegeven worden.

Ook verhuur

Deze slimme machines kunnen ook gehuurd worden. MATRENT, de verhuurafdeling van BIA, nam recent nog deel aan de 'wegenbouw.be productnieuws mailing' en biedt deze aan in haar gamma.

In de verzonden brochure (hier downloaden) kan je meer informatie vinden hierover.

Locatie & programma

De locaties van de VDAB, FOREM (België) en TKD (vakbeurs Nederland) bieden voldoende ruimte om te spelen met de allernieuwste, meest innovatieve apparaten.

U kan het BIA team vinden :

* Herentals: 18 en 19 mei

* Zottegem: 25 en 26 mei

* Almere (NL): 31 mei tot en met 2 juni

* Flémalle: 8 en 9 juni

Registreren en meer info over openingsuren via: https://www.startandperform.com

www.startandperform.com
www.matrent.be/home/bel-nl
Verhuurbrochure Matrent downloaden