Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK180LC-10 voor Loon op Zand

Publicatiedatum: 06-07-2018 09:45


Loon op Zand Grondverzet BV uit Beinsdorp heeft een Kobelco SK180LC-10 rupsgraafmachine in gebruik genomen. Waarschijnlijk heeft u deze machine ook al op onze stand op de TKD zien stralen.

De SK180LC-10 van Kobelco is duurzaam en opgewassen tegen de meest extreme omstandigheden. De Kobelco SK180LC-10 kenmerkt onder andere zich door de grote capaciteit in deze klasse. Met hetzelfde motorblok als de Kobelco SK210LC-10 en dezelfde lengte rupsketting bent u verzekerd van maximale capaciteit met een zeer lage bodemdruk.

De moderne Tier 4 Final motor met toevoeging van Ad-Blue zorgt voor lagere brandstofkosten en vermindert de uitstoot van schadelijke stoffen. Door zijn grote wendbaarheid en graafkracht kunt u met deze machine nog productiever werken. De Kobelco SK180LC-10 biedt daarnaast een comfortabele werkomgeving. De nog veiligere cabine stelt het belang van de machinist voorop. De Kobelco SK180LC-10 staat op 900 mm brede rupsplaten met extra rupsketting geleiders. Naast deze en andere opbouwwerkzaamheden heeft de Kemp Groep de machine inclusief professionele belettering afgeleverd.

Over Loon op Zand Grondverzet BV
Grondverzet is voor Loon op Zand een begrip met een hele brede uitvoering in werkzaamheden. Loon op Zand komt in actie voor het slopen van objecten, afgraven, transporteren en scheiden van grond- en bouwstoffen. Loon op Zand is daarmee een belangrijke schakel bij veel bouwprojecten. Het verhuren van grondverzetmachines behoort tot de hoofdactiviteiten. Het (onder)aannemen van projecten in de grond- weg- en waterbouw behoort tot de specialiteiten.

www.loon-op-zand.com