Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK85MSR-2PB voor P. Kemp

Publicatiedatum: 30-08-2018 09:09

Hoveniers- en loonbedrijf P. Kemp uit Breukelen heeft onlangs via de Kemp Groep in De Meern een Kobelco SK85MSR-2PB rupsgraafmachine in gebruik genomen. Voor een beter werkbereik tijdens het plaatsen van beschoeiingen is gekozen voor deze uitvoering met een verstelgiek.
 

De Kobelco SK85MSR-2PB is standaard compleet uitgerust. Onder andere de standaard extra functies die proportioneel in de handels te bedienen zijn, de luchtgeveerde en verwarmde stoel en de nieuwe generatie ROPS-cabine dragen bij aan het comfort en de veiligheid van de machine. De compact draaiende Kobelco in combinatie met de zwenkende en verstelbare giek maakt deze machine bij uitstek geschikt voor het werken in krappe ruimtes.

De Kobelco SK85MSR-2PB voor Hoveniers- en loonbedrijf P. Kemp uit Breukelen is voorzien van een hydraulische snelwissel incl. lasthaak, een gereedschapskist op de onderwagen, verzwaard contragewicht, centrale smering en extra werkverlichting. Daarnaast is de machine door de Kemp Groep voorzien van belettering.

Over P. Kemp
Hoveniers- en loonbedrijf P. Kemp is begonnen in oktober 1997. Het bedrijf is gevestigd in het Groene Hart werkt met vaste medewerkers en zzp’ers. Al 21 jaar staat het hoveniers- en loonbedrijf garant voor vakwerk. Kemp is gespecialiseerd in beschoeiingswerk, loonwerkzaamheden, tuinaanleg, sloopwerk, rioleringswerk, verhuur en levering van materieel en machines met machinist.