Scania opent nieuwe dealervestiging in Sassenheim

Gepubliceerd op 14-09-2018 09:50

De nieuwe dealervestiging levert het volledige onderhoudsprogramma inclusief alle ondersteunende services die de professionele vervoerder helpt met het verhogen van het rendement. U kunt hier terecht voor zowel het onderhoud van uw trucks als het getrokken materiaal. Het nieuwe pand vervangt de vestiging in Rijnsburg die vanaf heden gesloten is.

Service manager Nick van Leeuwen verhuisde met zijn complete serviceteam van Rijnsburg naar de nieuwe vestiging die in Sassenheim vlak naast de A44 ligt. Hij is erg tevreden over de nieuwe werkplaats die vanaf de A44 goed zichtbaar is en ook makkelijk via afslag 4 bereikbaar is.

De locatie in Rijnsburg vond hij ook mooi, maar op termijn zou het niet langer voldoen aan de eisen die ze bij Scania stellen. Hij beschikt nu weer over een mooie moderne locatie met vier doorrijpoorten en ruime rangeermogelijkheden rond het pand.

Doordat het pand iets langer dan gebruikelijk is kunnen er twee bakwagens tegelijk of een LZV in een poort staan. Dit maakt het leven van de technici iets makkelijker. Het moderne en goed verlichte pand voldoet aan alle eisen die op het gebied van arbo en milieu worden gesteld. Scania Sassenheim is ook ‘Erkend Duurzaam’ gecertificeerd door het IvdM.

Het complete terrein omvat zo’n 4.000 m2, waarvan de werkplaats ca. 1.100 m2 beslaat. Het pand is volledig voorzien van LED verlichting en de werkvloer van vloerverwarming. Op het buitenterrein is een aparte milieuruimte en een truckwasplaats gebouwd. De bestaande magazijnruimte is royaal teruggebracht tot de afmetingen die voor een reguliere Scania werkplaats benodigd is. Voor chauffeurs is er een comfortabele wachtruimte met airco, TV en consumpties. Tevens zal de vestiging onderdak bieden aan de collega’s die voor de gehele regio West de Pro-Active planning in de werkplaatsen coördineren. Dit neemt de klant veel werk uit handen bij de onderhoudsplanning van hun wagenpark.

Het adres van Scania Sassenheim is Anton Philipsweg 15, 2171 KX Sassenheim.

Met deze nieuwe investering bevestigt Scania Nederland haar vertrouwen in de grote logistieke bedrijvigheid in deze regio. Net als in de overige 34 vestigingen van Scania Nederland kan de klant in Sassenheim terecht voor een breed programma services dat erop gericht is om de inzetbaarheid van het wagenpark te verhogen.

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!