Communicatie software Groen, Grond en Infra

Ontdek de wereld van Giant tijdens Bauma 2019

Publicatiedatum: 04-03-2019 18:00

Wereldwijd hebben klanten de vraag naar milieuvriendelijke en betrouwbare machines die het hele jaar door een breed scala aan activiteiten kunnen uitvoeren.
TOBROCO-GIANT biedt de machines, technologie en met een uitgebreid dealernetwerk de ondersteuning voor deze klanten. Tijdens Bauma 2019 toont TOBROCO-GIANT zijn nieuwste technologieën, service en machines onder het thema "Ontdek de wereld van GIANT."

Op een buitenstand van 500 m² (FN.1021/1) presenteert TOBROCO-GIANT een breed scala aan nieuwe modellen en verschillende vertrouwde modellen.
In totaal worden 13 van de laatste modellen, van wielladers tot verreikers en schrankladers, samen met een breed scala aan aanbouwdelen getoond op de grootste bouwmachine beurs ter wereld.

Eerste elektrische wielladers

In reactie op de toenemende vraag naar emissievrij werken introduceert TOBROCO-GIANT tijdens Bauma twee complete nieuwe elektrische wielladers in de 2.2 ton-klasse.
De G2200E X-TRA, met het lage voorframe is zichtbaar op het demoterrein en de standaard G2200E, met cabine, is te vinden in de hospitality-ruimte. Beide machines zijn
standaard uitgerust met een lithium-ion batterij met een minimumcapaciteit van 12,3 kWh. Door het compacte ontwerp zijn de elektrische wielladers ideaal voor het werken in
gebouwen of op bouwplaatsen in stedelijke gebieden.