Communicatie software Groen, Grond en Infra

Unieke Kobelco Rupskrol voor Strukton.

Publicatiedatum: 09-04-2019 19:36

Strukton Rail Equipment heeft veel Atlas spoorwegmachines in gebruik maar deze Kobelco rupskrol is een unieke verschijning in het machinepark van Strukton. Van Tetering B.V. uit Steenbergen is producent en constructeur van deze unieke rail oplossing. Hans van Driel B.V. uit Tiel leverde de Kobelco SK140SRLC-10.

Met behulp van de opdruk en zwenkmogelijkheid in de onderwagen kan de machine in en uit het spoor gezet worden zonder beschadiging van tracks, spoorrail en bestrating. Door de rupsaandrijving is er minimale beschadiging van ballastbed en kan er over gelegd spoor buiten de dwarsliggers gereden worden. Naast de optimale stabiliteit kan door het links en rechts apart uitschuiven van deze rupsen ook gewerkt worden naast een perron. De machine is uitgevoerd met hydraulisch aangedreven railstellen om zich over spoor te kunnen verplaatsen

Hans van Driel B.V. uit Tiel is dé specialist op het gebied van spoorwegmaterieel en heeft met veel klanten al een jarenlange relatie. Veiligheid en hijscapaciteit zijn belangrijke kenmerken van dergelijke spoorwegmachines.

Over Van Tetering
Van Tetering Grondverzet- en Spoorwegmachines B.V. is erkend Atlas dealer en gespecialiseerd in het vervaardigen van spoorwegmaterialen zoals krollen en diverse hulpstukken voor de Europese Rail markt. Kijk op www.tetering.nl voor meer informatie.

Strukton Rail Equipment
Strukton ontwikkelt, bouwt, installeert en onderhoudt spoorsystemen en treinsystemen en maakt deze optimaal beschikbaar, betrouwbaar, veilig en meetbaar. Kijk op www.struktonrail.nl voor meer informatie.

Bekijk de video